Consulten bij klassiek homeopaten die zijn aangesloten bij de NVKH worden door een aantal zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. 
Deze vergoedingen zijn opgenomen in de aanvullende verzekering en kunt u vinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. De eigen bijdrage is niet van toepassing.

Wij adviseren u om voor de behandeling eerst contact op te nemen met uw verzekeraar over de hoogte van de vergoedingen en na te gaan of er nog bepaalde voorwaarden gelden. Bij een sommige zorgverzekeraars staat, behalve de eis dat uw homeopaat lid is van de NVKH, dat er ook een MBK vereist is. Aan die voorwaarde heb ik geweigerd te voldoen, omdat ik niet vind dat zorgverzekeraars moeten bepalen hoe ik mijn praktijk wil voeren en niet onderhevig wil zijn aan hun steeds verdergaande eisen. Dit betreft o.a. De Friesland, VVAA, Kiemer en PNO Zorg. Ook zorgverzekeraars die 'Vergelijk en Kies' vermelden hebben geen vrije keuze in klassiek homeopaten.

Wanneer u toch graag behandeld wilt worden en er terechte financiĆ«le problemen mochten zijn, kan daar altijd overleg over zijn. 

algfoto020