Voordat u op een eerste consult komt is het belangrijk op de hoogte te zijn van de inhoud van het hoofdstuk 'Privacy'!

 

Praktijk voor Klassieke Homeopathie Staphorst:
De praktijk is gelegen aan de Zuidweg 2a.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Routebeschrijving:

Vanuit Steenwijk: 1. Neem afslag Meppel-Zuid. Bij stoplicht rechtsaf, vervolgens linker rijstrook aanhouden. 2. Bij stoplicht rechtdoor, weer linker rijstrook aanhouden. 3. Bij 3e stoplicht linksaf, u bent dan op de Rijksparallelweg. 4. Over het kanaal vervolgens 1e weg rechts,   daarrna meteen weer 1e rechts. 5. U rijdt weer tegen het kanaal aan, dan rechtsaf. 6. Vervolgens weer 1e weg rechts: Zuidweg. Tweede oprijpad aan linkerhand is nr. 2a.

Vanuit Zwolle: 1. Neem afslag Meppel-Zuid. Onder aan de afslag linksaf. 2. Bij stoplicht rechtdoor, linker rijstrook aanhouden. 3. Bij volgend stoplicht weer rechtdoor en weer linker rijstrook aanhouden. 4. Bij derde stoplicht linksaf, u bent dan op de Rijksparallelweg. 5. Over het kanaal vervolgens 1e weg rechts, daarna meteen weer 1e rechts. 5. U rijdt dan weer tegen het kanaal aan, dan rechtsaf. 7. Vervolgens weer 1e weg rechts: Zuidweg. Tweede oprijpad aan de linkerhand is nr. 2a.

Praktijk voor Klassieke Homeopathie Steenwijk:
Het adres van de praktijk in Steenwijk is J.H. Tromp Meesterstraat 25-27. U neemt de afslag Steenwijk en volgt de weg naar het centrum. Direct nadat u de overweg bent overgestoken gaat u rechtsaf. De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping van de witte villa met het torentje die recht tegenover het station Steenwijk ligt.

 

Behandeling van dieren:
Voor de behandeling van dieren kom ik meestal naar u toe omdat het belangrijk is het dier in zijn eigen omgeving te observeren.

Voor beide praktijken is het telefoonnummer 0522-263946.


Bereikbaarheid:
Er is telefonisch spreekuur op dinsdag- woensdag- en donderdagochtend van 9.00 - 9.30 uur. Wanneer ik u niet te woord kan staan kunt u de voicemail inspreken. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Weekenddiensten:
algfoto035Samen met collega’s uit de regio is een weekenddienst geregeld, zodat u ook in de weekends niet verstoken bent van de hulp van een klassiek homeopaat. Wanneer u in het weekend de praktijk belt hoort u welke collega het desbetreffende weekend dienst heeft. Weekenddiensten gaan in op vrijdagavond en eindigen op zondagavond.

Vakanties:
Tijdens mijn vakanties en/of vrije dagen wordt de praktijk altijd waargenomen door een collega klassiek homeopaat. Wanneer u de praktijk belt hoort u welke collega dat is en hoe u haar bereiken kunt.