Voordat u op een eerste consult komt is het belangrijk op de hoogte te zijn van de inhoud van het hoofdstuk 'Privacy'!

 

Praktijk voor Klassieke Homeopathie Staphorst:
De praktijk is gelegen aan de Zuidweg 2a.

Praktijk voor Klassieke Homeopathie Steenwijk:
Het adres van de praktijk in Steenwijk is 2e Oostwijkstraat 16, praktijk Lavandula. Ingang van de praktijk is te vinden aan de rechterkant van de voordeur, tussen de klimophaag.

Behandeling van dieren:
Voor de behandeling van dieren kom ik meestal naar u toe omdat het belangrijk is het dier in zijn eigen omgeving te observeren.

Voor beide praktijken is het telefoonnummer 0522-263946.


Bereikbaarheid:
Er is telefonisch spreekuur op dinsdag- woensdag- en donderdagochtend van 9.00 - 9.30 uur. Wanneer ik u niet te woord kan staan kunt u de voicemail inspreken. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Weekenddiensten:
algfoto035Samen met collega’s uit de regio is een weekenddienst geregeld, zodat u ook in de weekends niet verstoken bent van de hulp van een klassiek homeopaat. Wanneer u in het weekend de praktijk belt hoort u welke collega het desbetreffende weekend dienst heeft. Weekenddiensten gaan in op vrijdagavond en eindigen op zondagavond.

Vakanties:
Tijdens mijn vakanties en/of vrije dagen wordt de praktijk altijd waargenomen door een collega klassiek homeopaat. Wanneer u de praktijk belt hoort u welke collega dat is en hoe u haar bereiken kunt.